Beveiliging

Electrische sluitplaten, Sleutelschakelaars inbouw & opbouw

Electrische deuropenener van de Centrale toegangsdeur stuk! Voor allerlei typen centrale toegangsdeuren hebben we uit voorraad leverbaar electrische sluitplaten in 12- & 24 volt arbeids- en ruststroom uitvoering. Voor algemene toegansgdeuren hebben we de speciale zware PKVW deuropeners en de speciale centraaldeursloten met een beveiliging tegen het open flipperen per direct leverbaar.

Motorsloten

Als u er zeker van wilt zijn dat uw deur altijd is afgesloten, is een motorslot hiervoor een prima oplossing. Met behulp van bijvoorbeeld een toegangscontrole-systeem heeft u overzicht in wie er in uw pand komt. Deze motorsloten laten zich dan ook prima op afstand bedienen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies afgestemd op uw situatie.

4_ts_92

Wij leveren en monteren een breed assortiment motorsloten van oa. ABLOY,SMG, HMB,

KFV, GU en Lips, Kleefmagneten, paslezers en vingerscansystemen.

Deurdrangers

1100 mm ontwikkeld en vormt de ideale aanvulling op het glijarm deurdranger systeem DORMA TS 93. Uitgevoerd in de kubistische Contur Design biedt deze dankzij de lineaire aandrijving en de hartvormige nokkenas hetzelfde hoge gebruikscomfort. Deze deurdranger overtuigt bovendien door zijn scherpe prijs en uitstekende kwaliteit.

De voordelen:

  • Optimale prijs/prestatieverhouding,
  • Geschikt voor zowel DIN-linkse als voor DIN-rechtse deuren,
  • Hoog gebruikscomfort en volledig gecontroleerd sluiten,
  • Optimaal regelbare sluitsnelheid,
  • Eenvoudige en snelle montage.

Het TS 93 glijarm-dranger systeem van DORMA biedt hoogwaardige oplossingen in het kader van de project-architectuur. De hartvormige nokkenas staat garant voor ultiem gebruikscomfort. Deurdranger TS 93 staat voor een modulair opgebouwd systeem, dat met slechts enkele deurdrangermodellen en verschillende glijarmen aan nagenoeg alle functionele eisen beantwoordt. Dit systeem biedt de mogelijkheid om deuren voor de meest uiteenlopende toepassingen, in tal van uitvoeringen, optimaal uit te rusten.

Bel ons 020-62 39 869