Codesleutels

De Sleutelspecialist is een familiebedrijf dat al jaren ervaring heeft op het gebied van alle soorten kantoormeubilair, brievenbus de zogenaamde codesleutels . Wij mogen ons met recht specialisten noemen op het gebied van sleutels voor kantoormeubilair, antieke sloten, kluisleutels, certificaat sleutels met boring-en, autosleutels met en zonder transponder En dat, dat zo is kunnen honderden tevreden klanten zowel particulieren als bedrijven beamen. Samen zijn deze klanten goed voor een sleutelproductie van duizenden sleutels per jaar. Het bestand klanten en daarmee het aantal bestellingen groeit gestaagd. Voornamelijk bedrijven vinden de weg naar onze sleutelservice. Om aan te geven welke gerenommeerde bedrijven hun vertrouwen aan ons hebben geschonken zouden wij graag een aantal namen van bedrijven noemen. Omwille van discretie is dit echter niet mogelijk.

Vandaag besteld is morgen in huis, binnen 24 uur!

Misschien heeft u het wel eens meegemaakt, Moet u net in een kast of bureau wezen.. sleutel weg of afgebroken (geen probleem voor de sleutelspecialist!). Vaak is het nummer nog wel te achterhalen maar de originele sleutel is verdwenen. En u kan eigenlijk niet zonder. Vanaf nu is een belletje/FAX of een e-mail (bestel formulier Sleutels zijn er al vanaf circa €5,- incl. BTW en excl. porto).

Voldoende om de volgende ochtend uw nieuwe sleutel bij de post te vinden. Indien u in de buurt bent kan de sleutel al na 5 minuten afgehaald worden in de winkel. Mits voor 12 uur besteld ontvangt u, uw sleutel de volgende dag per post. Mits de post meewerkt uiteraard!

Computergestuurde machines

Onze sleutels worden stuk voor stuk opnieuw geslepen. Dat wil inhoudelijk zeggen: dat wij elke sleutel via een computergestuurde SILCA machine frezen aan de hand van en code/nummer bv. EURO LOCKS 25200. Dit om slijtage door het nafrezen wat iets meer slijtage kan veroorzaken (dus minder nauwkeurig) Slijtage juist de oorzaak zijn van het niet meer functioneren van uw slot of sleutel. Onze sleutels worden m.b.v. de originele speciale codeprogramma s , op computergestuurde machines gefreesd , waardoor alle sleutel 100% nauwkeurig zijn past altijd! Daarom staat de sleutelspecialist ook voor kwaliteit.

codesleutel1

codesleutel2