Over ons

De Sleutelspecialist is opgericht door Piet Duifs Sedert 1946 te Amsterdam, begonnen aan de Elandsgracht 4 in de Jordaan; hartje centrum. Dhr. P. Duifs in de buurt beter bekend als “Ome Piet” een vakman pur sang. Zeker op het gebied van sleutels, sloten, kluizen; het echte handwerk
Hij maakte nog van een stuk ijzer een precies passende sleutel zeg maar. Slot stuk, een nieuwe welnee ik maak het wel evne hoor, geen probleem.

Het echte vakwerk

Niets was onmogelijk en wij zijn blij dat hij het vak hebben mogen leren van deze beste man. Zoals bovengenoemd is de Sleutelspecialist een familiebedrijf dat uitgegroeid is tot een compleet beveiligingsbedrijf dat behalve sleutels, sloten deur openen, een eigen buitendienst heeft rijden om snel ter plaatsen u te helpen. Door de jaren heen de naam Sleutelspecialist alleen maar nog meer begrip hebben gemaakt in Amsterdam en omstreken.
Wij horen vaak inmiddels een begrip “Als jullie deze sleutel niet kunnen maken, dan kan niemand het.”

Sleutels klaar terwijl u wacht

Zo hebben wij klanten vanuit alle delen van het land die wij dagelijks voorzien van sleutels, sloten enzovoort, vaak binnen 24 uur!

De Sleutelspecialist is in 1946 gestart als een mechanisch beveiligingsbedrijf en uitgegroeid tot een all-round beveiligingsbedrijf gespecialiseerd op het gebied van het (bij)maken van alle soorten sleutels, en reparatie van hang- en sluitwerk, alarm- kluizen , toegangscontrole Met ons team van specialisten staan wij dagelijks voor u klaar.

gesch2

Als sleutelspecialisten zijn in het bezit van een grote voorraad sleutels van diverse merken en type’s; Lips, Nemef, Cisa, Yale, Pfaffenhain, Mauer, Oxloc, Kaba, Abus, Assa, Winkhaus, Ikon, Dom en nog veel meer.

Met onze computergestuurde machines kunnen wij de meest gecompliceerde sleutels uiterst nauwkeurig dupliceren, zoals cilindersleutels, sleutels met gaatjes, autosleutels met chip (transpondersleutels), dubbelbaard kluissleutels en sleutels met certificaat. En meestal ‘klaar terwijl u wacht’.

Wij repareren tevens nog antieke sloten en sleutels die versleten of afgebroken zijn . Zij zijn vaak afkomstig uit antieke meubels oude grachtenpanden die de meeste niet meer willen of kunnen repareren, voor ons vaak geen probleem.

Onze sleutelmakers repareren gebroken en beschadigde sleutels, stalen sleutels, messing sleutels en klaviersleutels kunnen wij voor u bijmaken, dit is vaak het echte ouderwetse ”handwerk”” maar o zo mooi werk.