Buitendienst

Buitendienst

Bij de Sleutel Specialist vindt u als ondernemer of particulier een compleet aanbod aan diensten en services. Een aantal mogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

  1. Openen van sloten en deuren.
  2. Spoedservice wanneer u bent buitengesloten. Binnen 30 minuten op locatie
  3. Ondersteuning deurwaarders.
  4. Plaatsen van kluizen.
  5. Openen en repareren van kluizen.
  6. Reparatie alle soorten sloten.
  7. Plaatsen cilinders. Certificaatcilinders SKG**R&SKG***R , sluitsystemen
  8. Plaatsen nieuwe sloten.
  9. Onderhoud aan alle soorten hang en sluitwerk voor particulier en bedrijf.
  10. Montage/vervangen meerpuntsluiting-en (3 puntsluiting)

Tevens beschikken wij ( De Sleutel Specialist) over een servicescooter om u nog sneller van dienst te zijn, dus heel snel ter plaatse om u deur te openen, cilinder te vervangen binnen 35min. Geen file’s of verhuizingen laad en los vertragingen wij gaan er netjes omheen.

De Sleutel Specialist beschikt over goed uitgeruste servicescooter-s en maken gebruik van het beste gereedschap voor het plaatsen van uw hang en sluitwerk.
De zeer ervaren monteur weet voor elke situatie wel een oplossing. Het komt dus NOOIT voor dat wij u “nee” moeten verkopen.

Wanneer u als zakelijke klant of particulier een klus door ons heeft laten uitvoeren kunnen wij bij eventuele storingen deze vaak ter plaatse oplossen zodat u de zaak/bedrijf of woning netjes afgesloten achter laat.

Plaatsen van extra sloten

Regelmatig komen wij bij klanten die extra sloten willen hebben, deze kunnen wij voor u plaatsen.

Afhankelijk van de situatie is het soms beter om een meerpuntsluiting te plaatsen. Het woord zegt het al de deur sluit op meerdere plaatsen , dit in combinatie met het juiste anti-kerntrek beslag is een stuk veiliger. Maar ook pensloten ,en extra cilinder bijzet sloten kan in uw woning een oplossing zijn. Onze monteurs kunnen u situatie terplekke opnemen en daar voorzieningen voor aanbrengen.

buitendienst

× Hoe kan ik je helpen?