Spoedservice

Met spoed de deur laten openen? Bel ons op telefoonnummer (020) 623 98 69 of mobiel naar 06 538 07 145 of 06 224 59 282. We zijn op die manier altijd met spoed bereikbaar en zijn binnen 20 – 30 minuten op locatie om de deur te openen.

Voor onze spoedservice zorgen we ervoor dat we direct naar u toekomen om de deur te openen. Dit doen we uiteraard netjes schadevrij. Is er al sprake van inbraakschade? Die kunnen we desgewenst zelfs voor u herstellen. Dat betekent dat we u met onze spoedservice om de deur te openen op verschillende manieren goed van dienst kunnen zijn.

Bel ons 020-62 39 869 Offerte aanvragen

Spoedservice deur openen: schadevrij

We komen met spoed deuren openen, zodat u weer zonder problemen naar binnen kunt. Dat doen we volledig schadevrije, door gebruik te maken van onze geavanceerde gereedschappen. Heeft u zichzelf buitengesloten, bent u de sleutel kwijt of is de sleutel afgebroken? Geen probleem, we komen met spoed naar u toe en zorgen ervoor dat de deur weer opengaat.

Binnen 20 – 30 minuten aanwezig

We zijn met onze spoedservice om deuren te openen binnen 20 – 30 minuten aanwezig, waardoor u niet lang op ons hoeft te wachten. We maken de deur direct en schadevrije voor u open, zodat u weer gewoon naar binnen kunt. Uiteraard berekenen we daarvoor niet de bekende woekerprijzen, maar vragen we een eerlijk tarief. Dat kunt u bovendien gewoon netjes pinnen, ook bij u op locatie.
Meer weten over onze spoedservice om deuren te openen of zo snel mogelijk een sleutelspecialist in Amsterdam nodig? Neem contact of op bel direct naar (020) 623 98 69, dan komen we naar u toe.

× Hoe kan ik je helpen?