Sleutels & sloten

Goed hang- en sluitwerk kan het werk van een inbreker aanzienlijk bemoeilijken dus vertragen, zodat de inbraakpoging opgegeven wordt. Een combinatie van een of meerdere sterke sloten met een deugdelijke cilinder, beveiligd met veiligheidsbeslag veiligheidsluitkom, secu-stripis al een flink obstakel tegen ongewild bezoek.

Ruime keuze aan SKG® gekeurde sloten

Wij bieden u een ruime keuze uit SKG**&***® gekeurde slotenen cilinders van bekende merken zoals KABA, PFAFFENHAIN en Mul-T-Lock. Wij maken (bouwen) zelf ook sluitsystemen voor bedrijven, pand of kantoor, vereniging van eigenaren. Wij kunnen uw bedrijfsruimte voorzien van gelijksluitende cilindersloten, zodat u slechts één sleutel nodig heeft voor alle aanwezige deuren. Ook kunnen wij een compleet sluitplan verzorgen waardoor iedere gebruiker slechts toegang heeft tot die deuren waarvoor hij bevoegd is.

Sleutels zijn onder te verdelen in de volgende 3 vormen:

Vrij kopieerbaar (standaard): Deze sleutels kunnen wij zonder voorwaarden voor u bijmaken.
Gecertificeerd: Wij kunnen gecertificeerde sleutels alleen bijmaken op vertoon van het bijbehorende “sleutelcertificaat/codekaart. (bestellen of klaar terwijl u wacht)
Gecertificeerd en programmeerbaar: Naast de controle op het bijbestellen van sleutels geeft een gecertificeerd programmeerbaar systeem de mogelijkheid om een specifieke sleutel eenvoudig uit het slot-cilinder of beslag te programmeren bij verlies of diefstal. De sleutel is dan onbruikbaar geworden. U hoeft geen sloten te vervangen en alle overige sleutels die u nog in bezit heeft blijven gewoon passen.

Sluitplan

Een goed sluitplan is voor een bedrijf een absolute noodzaak. Een sluitplan dat uw pand goed beveiligt en toch ook praktisch is in gebruik. U wilt waarschijnlijk graag dat veel werknemers toegang hebben tot een voorraadkast voor kantoorartikelen, maar slechts een enkeling krijgt toegang tot de ruimte waar bv. de server staat!

Een doordacht sluitplan met degelijke sluitsystemen

Door onze ruim 60 jaar lange ervaring in het maken van sluitsystemen weten wij wat er te koop is en wat de mogelijkheden zijn. Onze adviseurs/monteurs bespreken graag met u uw specifieke wensen op het gebied van toegangsbeheer en het gewenste veiligheidsniveau van uw organisatie. Op basis van de door u verstrekte gegevens stellen wij een sluitplan voor dat aansluit op uw eisen en wensen.

Sluitsystemen van eigen fabricaat

Naast het leveren van de bekende merken, richten wij ons ook op de productie van sluitsystemen. Het maken van sluitsystemen voor bedrijven en instellingen uit uiteenlopende branches behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Indien een slot of sluitsysteem door ons zelf gemaakt is kunnen wij direct inspelen op eventuele problemen. Wij zorgen direct nog voor reparatie of vervanging

Hierdoor kunnen wij ook direct certificaatsleutels naleveren, terwijl u wacht.

Sloten

Deze zijn er in vele soorten en maten: van opleg voordeurslot tot smalslot voor kunststof, aluminium en houten deuren. Wij beschikken voor nieuwbouw en bestaande bouw over een uitgebreid assortiment insteeksloten, meerpunt-sluitingen in veiligheids uitvoering en/of geschikt voor paniek- en nooduitgangen.

diagram

 


 

Sloten merken

logo's

× Hoe kan ik je helpen?