Inbraakinstallatie

Inbraakinstallatie

Maakt u nog geen gebruik van een inbraakinstallatie? Houd er rekening mee dat inbrekers vaak binnen een paar minuten binnen én weer buiten zijn. Dat betekent dat ze gemakkelijk enkele spullen van waarde mee kunnen nemen, bijvoorbeeld wanneer u even boven bent. Het is verstandig om gebruik te maken van een inbraakinstallatie. U zorgt er daarmee voor dat u een signaal krijgt op het moment dat iemand probeert uw woning binnen te dringen. Uiteraard kunt u daar vervolgens actie op ondernemen, om er zeker van te zijn dat u hier geen last van heeft.

Signaal bij inbraak

U ontvangt dankzij de inbraakinstallatie een signaal bij inbraak. Zorg er bijvoorbeeld voor dat er een alarm af zal gaan op het moment dat er een glas breekt, of er een raam open wordt gedaan zonder dat u dat in de gaten heeft. Het is in de beide gevallen van belang om hier direct van op de hoogte te zijn, zodat u ervoor kunt zorgen dat de inbrekers geen kans krijgen om hun slag te slaan. Uiteraard kunt u de inbraakinstallatie vormgeven op de manier die u wenst, zodat deze goed past bij de risico’s die u loopt en u inbrekers buiten de deur kunt houden.

Goede sloten

Het hebben van een inbraakinstallatie is niet voldoende, het is daarnaast van belang om goede sloten aan te brengen. U zorgt er daarmee voor dat u uw woning op een goede manier kunt beveiligen. Houd vooral rekening met de achterdeur, aangezien dit een plaats is waar inbrekers over het algemeen gemakkelijk binnenkomen. Zorg ervoor dat u hier goede sloten plaatst en houd ook rekening met de ramen waar u gebruik van maakt. Brengt u hier voldoende beveiliging aan in de vorm van goede sloten en een inbraakinstallatie? Dan kunt u de kans op een inbraak stukken kleiner maken en met een gerust gevoel gebruik maken van uw woning.

inbraakinstallatie

× Hoe kan ik je helpen?